Random shit
Door: De President
Blijf op de hoogte en volg Amber
28 September 2007 | Verenigde Staten, Eagle River
En ik weet zeker dat jullie bloednieuwsgierig zijn naar het verhaal achter mijn nieuwe naam: Mevrouw de President Kuipers. Want ja, wij dus naar de international club op woensdag, want - "Hell yeah!" - dat leek me een geinig plan. Dus ik al die luie exchange-donders naar lokaal 115 in de NorthWestvleugel gesleurd en Bonjour, daar waren we dan. En toen was Pedro, de brazilliaanse exchanger, zo geinig om mij te nomineren voor de titel van Presidenta. En toen werd ik nog gekozen ook. Wat een ellende. Ik ben dat kind dat vergeet tandpasta op de tandenborstel te smeren als ik m'n tanden poets, laat staan me een hele club te laten presidenteren?! Daar zullen ze spijt van krijgen, de ramdebielen.
En vandaag heeft Mevrouw de President Kuipers zich dan ook nog voor het geinige plan ingeschreven bij de Model United Nations club ingeschreven. Want schapig als ik ben; ik liep al mijn Amerikaanse homies achterna, ghehehe (mehehe). Conferences in november, december, januari tegen de UAA (University Alaska Anchorage). Tegen die tijd bedenk ik wel een smoesje: "Ik moet naar een feest." "Welk feest?!" "Kerstfeest."
En er ligt hier SNEEUW! Zo-wit-als-sneeuwitjes-achtige-witte sneeuw. Van dat poederige donzige. Bergen vol. Je verrekt je nek bijna want je weet niet waar je KIJKEN moet. DAAR en DAAR en DAAR en DAAR. SNEEUOEW!!!
Dat was het feest dan alweer voor de afgelopen 4 dagen. Ik heb niet veel te vertellen: RANDOM SHIT. School, practise, eten, slapen, footballgames in het weekend. Jeweetwel.
Hoop dat alles goed gaat met jullie! Ik blijf het raar vinden. Dat ik 4000 miles van jullie vandaan zit. Of misschien maar 1000 miles of misschien zelfs 8000 miles. Ik heb het niet gemeten.
Zoals de fransen zeggen: auf wiedersehen meinen freunden!
X
28 September 2007 - 20:24
Mama:
Am, sneeuw niet onder !!! -
29 September 2007 - 15:39
Gerda (Klootwijk):
Gekke meid!!
Anita heeft me verteld van deze site.
Heb je verhaaltjes gelezen en een ding weet ik zeker; jij hebt het daar wel naar je zin!!!
Kom af en toe ff kijken hoe het met je gaat hoor.
Veel plezier!!!!!
O ja, je zal wel niet terug komen bij Kloot denk ik, als je straks naar de Olympische spelen gaat heb je daar geen tijd meer voor.(geintje) -
29 September 2007 - 20:04
Frenk -
04 Oktober 2007 - 08:47
Jacquoline:
WE WANT YOU!!!!!!!!!!!!!!!
Go Amber, go Amber, its youre party!!!!
Mens, wat zal jij genieten. (ik ook als ik je verhalen lees)
Let goed op jezelf en doe geen dingen die je moeder en ik ook niet zouden doen. (hahahahaha)
Be aware voor t sneeuwmonster en ik hoor het wel als ik op je kan stemmen.
En zoals wij rotterdammers zeggen: k ga je zien!!!!!
dikke kus, jacquoline -
09 Oktober 2007 - 01:57
Lisette:
lollig...
maar hoeveel tijdsverschil heb jij eigenlijk met nederland wij 8!!!
doei doei