I came... I saw... I graduated!
Door: Amber
Blijf op de hoogte en volg Amber
08 Mei 2008 | Verenigde Staten, Eagle River
Het is alweer een vaag poosje geleden sinds ik wat geschreven heb dus ik moet even nadenken wat ik allemaal heb meegemaakt, hihihi.
Het einde van het jaar is nabij! Vorig weekend hadden we dan eindelijk-eindelijk-eindelijk The Prom en man; wat is dat een rampzalig event. De avond ervoor had ik een ski-feestje en ik voelde me al niet goed en zaterdagochtend werd ik al helemaal in een mess wakker. Neuh, niet een hangover, gewoon een mess, ECHT ziek. We hebben die ganzen zaterdag in The Mall gespendeerd to have our hair done, make-up done, nails done. En toen met een sucked-in-tommy m'n van-top-teen-griekse-goude-Prom-dress in.
Met een grote groep vrienden gingen we uit eten in The Cattle Company, een chique restaurant waar we heel gelukkig een tafel achterin het restaurant hadden zodat we onze jurken en tuxedo's tussen de tafeltjes mochten door manouvreren en we werden aangeapegaapt alsof we allen met "PROM" op ons voorhoofd gemarkeerd waren. Ik stierf van de honger want ik was de hele dag op dieet geweest om in m'n Promjurk te passen dus hebben we het hele taarten-menu geordered en heb ik me nog veel misselijker gegeten dan ik was.
En toen en toen en toen naar The Prom in Downtown Anchorage! We wilden een limousine maar dat ging niet door dus hebben vrienden zich opgeofferd om in hun Prom-kledij achter het stuur te kruipen. Halverwege 6th Avenue kwam ik erachter dat ik m'n corsage in het restaurant had laten liggen dus in rep en roer terug... hehehe, ik blijf een Amber natuurlijk. Het kostte ons een uur om een parkeerplekje te vinden om dat de hele parkeerplaats bezeten was door limousines en koetsen...
Hartstikke gaaf natuurlijk om iedereen te zien want iedereen zag er letterlijk op z'n opperbests uit. Zo bizar om ineens iedereen in jurken en tuxedo's te zien. En chocofonteinen, en punchfonteinen, en taart en ballonnen. En je kwam binnen in een hal om je jas op te hangen en dan via een roltrap naar beneden zodat je een lekkere zichtbare entree maakt. En David werd pardoes Promking en dus vonden we het leuk om zijn kroon in de choco en de punch te dopen. En Rashanda is zwanger (ik wist het nederlandse woord niet meer.xD) en heel romantisch vroeg vriendlief haar TEN HUWELIJK op de Prom en dat was zo ontzettend lief. We hebben trouwens 7 zwangere meisjes op school. Schijnt in te zijn dit jaar. Maar zoals altijd ben ik een moderebel dus ik heb de hype maar overgeslagen.
Na The Prom hadden we een feestje bij Hannah en Aubrey thuis was natuurlijk veel toffer was dan het hele Prom zelf, hihihi. En toen kreeg ik ineens allemaal bloedneuzen. Jep, Prom & Afterprom was zo'n avond die je nooit meer vergeet.
En oh ja, de week ervoor had ik South Prom waar ik en Hannah om 9 uur aankwamen en om half 11 weggingen omdat we uitgenodigd waren voor een feestje en om 5 voor 1 herinnerden dat we 1 uur thuis moesten zijn en hebben we dus in 2 minuten een ride naar huis gevonden en in 3 minuten 4 stoplichten gepasseerd.
En vorige week hadden we Senior Fun Day! Another Senior Tradition. Een soort van schooltripje voor de Seniors. En dus gingen we met 5 bussen bomvol baldadige Seniors naar Kincaid om daar "buiten te spelen" (Kincaid is ski-oord) omdat er mooi weer was opgegeven en de sneeuw was flink gesmolten. Toen hebben we geleerd dat we de volgende keer dat we dat roepen, we maar moeten afkloppen, want er kwam een sneeuwstorm opzetten waardoor we weer tot onze knieen in die witte troep stonden en we de hele dag in het Kincaid-clubhuis hebben zitten ontbijten. Toen hebben we maar een radio aangezet en een groot feest gehouden.
En een anotheranotheranother Senior tradition is Senior Prank. Een soort van Senior-goodbye-grapje alhoewel het nu min of meer verboden is. 17 losers van Service High School - waarvan 3 met scholarships voor PRINCETON en YALE! - hadden bijv. alle kluisjes dichtgemetseld - geef ze na; dat is best grappig - en nu kunnen ze C-o-l-l-e-g-e wel op hun buik schrijven. Wij hebben dus met z'n allen kleine wekkertjes in onze kluisjes gezet op 11.11 uur op Senior Fun Day en dus mochten de securityguards 500 kluisjes open te maken om die kleredingen uit te zetten. Ha, say score for the seniors.
En jep, vandaag was dan de laatste dag. Allejezus, m'n ogen staan er nog rood van. De hele dag werd ik gegrepen: I LOVE YOU AMBER ILL MISS YOU AMBER. Amerikanen zijn zo emotioneel, 't is adorable. Maar m'n fransklas gaat volgend jaar naar Parijs en m'n Duitsklas en naar Duitsland en dan komen ze logeren bij mij in Nederland!
Pff, ik zit te denken maar ik ben helemaal leeg! Such a shock dat het voorbij is.
Volgende week Graduation op donderdag en iedereen die mij dat podium op wil zien lopen met m'n Cap 'N Gown: http://www.attalascom.com/ en dan iets met "Anchorage High School Graduations Live"
En voor iedereen die niet in het holst van de nacht achter z'n scherm wil kruipen, staat de ceremonie 30 dagen erna nog online!
The show is over for today, fooks.
XXX
14 Mei 2008 - 12:56
Mindy:
Godver Am, wat een kutzooi he. Ik kan me nog herrinneren dat we in Utrecht waren, en Apeldoorn (toen je je rugzak kwijt raakte, hihihi), en dat we er ZO'N ZIN in hadden en nu is het bijna over. Behhh