Dat was het dan weer - Reisverslag uit Eagle River, Verenigde Staten van Amber Kuipers - WaarBenJij.nu Dat was het dan weer - Reisverslag uit Eagle River, Verenigde Staten van Amber Kuipers - WaarBenJij.nu

Dat was het dan weer

Door: Mevrouw de Peer

Blijf op de hoogte en volg Amber

21 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Eagle River

Ik ben hieeeeeer.
Hoor.

Jongens!

Donderdagavond kreeg mijn jongste gastzusje, Amy, autorijles! Jaaaa, want de ouders leren hun kinderen autorijden dus gastmama en gastzus voorin en gastzusje Cassie & ik achterin. En sjongejonge, wat een lol. Natuurlijk is het niet makkelijk als je voor het eerst autorijd met een buitenlander achterin en door de bergen en als je strontmoe bent maar... ik was kotsmisselijk toen ik de auto stapte. Wat een uitparkeerwerk. Bijna de afgrond ingedonderd. ONWIJS GEZELLIG=D

Tussendoor practise practise practise. Maar jullie weet hoe dat gaat. Blaren, bloeduitstortingen, spierpijn en een ingetapete enkel doordat ik met een radslag van de balk ben afgedonderd en toen later met een zwaai van de hoge balk sprong en toen viel ik weer en knak en au en stom en toen moesten we dus 15x opdrukken omdat ik dus niet aan de hoge bar bleef hangen (de bedoeling was jezelf op te trekken en je benen er omheen zwaaien, like i'm a freaking godmother) alsof ik dat express deed. I love coaches.

Vrijdagavond! Een house-movie-party. Erg gezellig, met pizza en koekjes en punch en een crapslechte film: High School Musical 2. Ik zeg het jullie: ik snap niet wat de hype daarachter is, ik vind het een verschrikkelijk zeikstuk. Anyways, daarna hebben we de O-men aangezet maar zijn we halverwege allemaal gillend naar boven gerend (die scene waarin Julia Stiles haar tandenn poetst en haar zoontje daarachter op de achtergrond... BOE) want enge films zijn nog veel en veel enger is zo'n surround-sound-mini-bioscoop en nog enger in het donker.

Zaterdagochtend wenste ik dat nooit zo laat naar bed was gegaan want ik moest 8 uur weer in die !@#$%^&*gym zijn met m'n nog-steeds-dikke-enkel. Euh, eigenlijk klinkt het zo alsof het een hel is en dat is het ook maar eigenlijk is het ook fun=D

Daarna kwam m'n gastmoeder me oppikken en gingen we naar een race van Cassie kijken die dus cross-country-running doet, wat outdoor-atletiek is, hartstikke gaaf. Een soort van mega-estafette door het bos met water en hinderninssen. Ik wou dat ik dat gekozen had! En nog even gekletst met een uitwisselingsstudent uit Taiwan en Duitsland.

Daarna gingen we met de familie van Amy's vriendje naar Taco Bell en ik nog nooit een taco of burrito op dus iedereen lachen. Maar leeeeekkker^^

En toen en toen en toen gingen we naar een footballgame want Amy's vriendje + broers speelde voor Eagle River High, again, tegen South Anchorage High. En deze school staat er om bekend dat het een nogal arrogante school is, omdat ze over de beste sporters van de staat beschikken en zichzelf daarom nogal uit de hoogte doen. Anyways, een broer van Amy's vriendje is door diezelfde gasten vorig jaar het ziekenhuis ingeslagen met een verbrijzelde knie of zo, hartstikke ernstig en de wedstrijd van afgelopen zaterdag had die gasten van South Anchorage dus een mega-spandoek opgehangen met: "Send 'em back to the ER!" (ER is emergencyroom voor de dummy's onder ons;)) en ze droegen zelfs buttons. Eenn soort van bedreigen tegenover Amy's vriendje's broer dus en iedereen upset, upset, upset. Vet grappig, want de moeder van Amy's vriendje is megafanatiek, altijd schreeuwen en gillen tijdens wedstrijden en is dus in de rust naar de spandoek gelopen en heeft het even "gefixt." Niemand gemerkt totdat die radio-gast ineens midden de tweede helft roept: "And look at the sign!" Dus iedereen kijken, midden in zo'n mega scheur, hartstikke lollig.

Oh! En om dat dan ook maar even te vertellen: 3 scholen in Anchorage die dus elk hun eigen "ding" hebben: zoals ik zei staat South High bekend om hun arrogantie, dan heb je East High (mijn school!^^) die bekend staat om zijn multiculturelegerichte activiteiten en dan heb je West High die bekend staat om zijn criminaliteit, kinderen die veel shopliften etc etc. Dus dit is de grap: What is the only reason you wouldn't hit a West-High-kid riding a bike when you're in a car? ... And the correst answer: 'cause it might be your bike. Ghe, ik vond hem leuk.

En zondagavond heb ik leren pokeren! Geweldig, Texas nogwat. Een soort van yahtzee met kaartjes en geld. Het spelletje zelf is niet zo boeiend, it's all 'bout the money and the pokerface, hon'.

En zo, en zo, en zo.

XXX