The footballgame - Reisverslag uit Eagle River, Verenigde Staten van Amber Kuipers - WaarBenJij.nu The footballgame - Reisverslag uit Eagle River, Verenigde Staten van Amber Kuipers - WaarBenJij.nu

The footballgame

Door: Amber

Blijf op de hoogte en volg Amber

15 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Eagle River

Bonjour, bonjour!

Vrijdag ben ik naar mijn eerste footballgame geweest! AWSEM. Dat moet iedereen echt meemaken dus iedereen die hetzelfde als ik doe... FOOTBALLGAMES, I SAID! Cheerleaders, fanfare, hotdogs, de hele sfeer is zo cool. Ik snapte niks van de game zelf, maar dat maakte niet uit want mijn gastzusjes gaan al 10 jaar lang elke vrijdag en zaterdag en snappen het zelf ook niet. COOLERDS. Ik juigte gewoon als iedereen juigten en het gebeurde me nogal eens dat ik met het verkeerde team meejuichte. Euh ja, erg professioneel. Het ziet er op zich best bizar uit, een gast heeft de bal en ze duiken er allemaal bovoenop. Best pijnlijk, lijkt me. Ons team was alleen gruwelijk slecht, ze werden ingemaakt met 6-41 en eerst dacht ik: huh?! hoe werkt de score hier? Maar ze waren gewoon SLECHT. En de cheerleaders ook. Soms moesten de footballplayers hun eigen cheerleaders upcheeren.

Zaterdag m'n tweede game en die was echt GEWELDIG! Dit keer zaten we aan de kant van East High (mijn school, mijn school!) Schijnt ook een van de beste games van de afgelopen jaren geweest te zijn. 2 x overtime (verlenging) en in de laatste 13 seconden misten we net een touchdown, waardoor we dus verloren. Maar damn, wat een mooie game.

Zondag zijn we naar Girdwood gereden, zo'n plaatsje een eindje verderop dat een van de mooiste plekken van amerika is...! En geloof me, DAT IS ZO. We reden over zo'n weg die door enorme bergen liep en een oceaan van drijfzand, heel bizar. Ook heb je een soort van eb en vloed want op de terugweg stond het water ineens een stuk hoger en er schijnen ook walvissen te zwemmen (die ik helaas niet gezien heb!). Girdwood zelf zag er een beetje dood uit, veel luxe hotels en skiliften die nog niet in gebruik zijn omdat het seizoen nog niet is begonnen maar daar gaan we definitely nog eens heen in de winter!=D

Gisteravond gingen we blueberry's picking, hier in de "straat" (straat is bergen, gras, groen, bomen, HUGE) met wat vrienden wat megagezellig was. BLUEBERRY'S ZIJN JAMMIE=) Ze maken hier alles van blueberrys: muffins, sap, ijs etc etc. En daarna hebben we een football-film in ons mini-biosje gekeken (Remember the Titans, aan te raden! <3)

Voor de rest veel veel veeeeel practise, en ben blijkbaar goed op de brug=D

Kisses kisses kisses!

• 16 Augustus 2007 - 11:00

Kim:

Echt super tof! I'm fucking jealous Amber! I want to eat blueberrymuffins, and drink Starbucks, and look at cute boys at a footballgame! Jealous!

• 16 Augustus 2007 - 18:56

Milou:

am! ik kan niks aanders dan blij voor je zijn dat je het zo naar je zin hebt! :D:D

• 16 Augustus 2007 - 19:09

Saskia:

Amber sporttalent, je neem wel zo'n keicoole sweater voor me mee he? ahaha, dan houd ik jou op de hoogte van de vetste roddels uit barendrecht hehe. nee ammiepammie ik vind het allemaal vet leuk voor je en zoals mil al zegt ik ben heel blij voor je!:D

liefs!!!

• 16 Augustus 2007 - 20:13

Nikki:

Hey Amber!
    Ik heb net al je verhalen zitten lezen!
    Echt heeeeel erg cool man :D
    Ik ben jaloers (A)
    Nog 3 weekjes en dan moet ik me weer gaan vermaken op het dalton lyceum :(
    maarja
    het is niet anders!
    heeeeeeel erg veel plezier nog.. en ik blijf je site in de gaten houden :D
    X,
    Nikki

• 17 Augustus 2007 - 16:23

Frank:

He ambrino!

Kom je bij mij op bezoek? in mei

superrr relax

have fun

Frank

• 19 Augustus 2007 - 15:43

Tante El:

Hi schat, goed dat ik weet dat je zo gek bent van football. Ik zal voor volgend jaar alvast een seizoenkaart voor je betellen bij Feyenoord. Gaan we voortaan samen hihi. Big hug,xxx.

• 19 Augustus 2007 - 18:42

Kim:

ABN! Wanneer laat je weer eens wat van je horen?!

Speak to you later, alligator!